Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ÇALIŞMALARINA 'KATILIMCI BELEDİYECİLİK' EKSENİNDE DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi tarafından, 10 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 122.si, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

 Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da bulunan 20 mahallenin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinledi.Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı.


 “Başkan Ekrem İmamoğlu İle Birlikte,Artık Koordineli Çalışmalar Başlayacak”

 Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri nedeniyle 122. toplantısı Temmuz ayında yapılan Muhtarlar Toplantısı’nın açılışında söz alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ve 25 yıl sonra meydana gelen değişimin yeni bir başlangıç olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Artık normalleşme ve hizmete yönelik adım atma dönemine girilmesi gerektiğini belirten Başkan Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığı ile birlikte Büyükşehir ile daha koordineli çalışma imkânının ortaya çıktığını söyledi.

 Kartal’ın 5 Yıllık Yol Haritası,Vatandaşın İsteklerine Göre Şekilleniyor

 Stratejik plan çalışmaları ile ilgili mahalleleri ziyaret ettiklerini ve “Mahallemi Dinliyorum” projesi ile stratejik planda yer vermek üzere bilgi topladıklarını kaydeden Başkan Gökhan Yüksel, stratejik planda bazı önceliklerin değişebileceğini ve mahallelilerin isteklerine göre yeniden şekillenebileceğini söyledi. Bu yüzden mahalle ziyaretlerini önemsediğini kaydeden Başkan Gökhan Yüksel, mahalle ziyaretlerinde sarf edilen her cümlenin her kelimenin kaydedilip raporlandığını ve yönetim olarak değerlendirildiğini belirtti. Mahallelerde istatistik ve araştırma tekniğine uygun anketler de yapıldığını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm bu veriler ışığında Kartal’ın 5 yıllık yol haritası olacak Stratejik Plan’ın yapılacağını söyledi.

 Kartal’ı yönetmeyi, bir ekip işi olarak gördüklerini belirten Başkan Gökhan Yüksel, şöyle konuştu: “Mahallelerdeki sorunları, en aza indirgemek için biliyoruz ki sizler de en az bizim kadar heyecanlısınız. Eksikleri ve projeleri bir plan dâhilinde adım adım gerçekleştireceğiz. Biz de planlama sürecindeyiz ve bazı aksaklıklar, eksiklikler var. Süreç biraz daha gelişince, yöneticilerle daha yakın çalıştıkça sorunlar biraz daha azalacak.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183