Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! 18 mart pişman olacaksınız ibb Türkiye

Bu haber kez okundu.

Zuhuratbabalılar spor yapacak

 

Başarılı çalışmalarıyla ilçede adından sıkça söz ettiren ve mahallelinin gönlünde taht kuran yardımsever genç muhtar Aykut İncesaraç, spor yapamayan mahalle halkı için Çamlık Atatürk Parkı’nda  hafta sonları spor organizasyonu düzenliyor.

 

Gymotion New Genereration eğitmenleri eşliğinde, hafta sonları sabah saatlerinde başlayıp öğlen 12’ye kadar devam eden olan organizasyonda, vatandaşlar açık havada spor yapmanın keyfini yaşıyor.

 

Carousel AVM'nin desteğiyle sezon sonuna kadar devam edecek etkinliğin açılışına ünlü ses sanatçısı Orhan Ölmez ve dizi oyuncusu Sera Tokdemir de katıldı.

Böyle bir organizasyonu mahallelinin ayağına getiren Muhtar M. Aykut İncesaraç’a öncelikle mahalleli adına teşekkür eden sanatçı Orhan Ölmez, iş hayatında aktif olan bireylerin ne yazık ki spora çok vakit ayıramadığını ifade ederek, “Genç ve dinamik muhtarımız, mahalleliyi de kendisine benzetecek” diyerek espri yaptı.

Oyuncu Sera Tokdemir de, eski bir Bakırköylü olarak hocaları ve yöneticileriyle de örnek bir kurumun mahallelilere hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni çıkan kanunlardan dolayı mahalle halkının muhtarlıklara çok fazla uğramadığını ve tanışıklık oranının düştüğünü ifade eden Muhtar M. Aykut İncesaraç, mahallesinde aile kavramını yeniden inşa etmek için yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını belirtti. Çalışmalarda mahalle halkının istek ve taleplerini baz aldığını, fikir ve önerilerine göre yol aldıklarını ve ‘ben değil, biz’ kavramı ile devam ettiklerini belirten İncesaraç, “Biz kocaman bir aile olduk. Bunun gururunu yaşıyorum” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183