Öne Çıkanlar Stuttgart Ares Mehmet Deniz vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı 3G

Bu haber kez okundu.

“Yola çıktım, çalışıyorum”
 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi  Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönülbirliği Platformunu ziyaret etti. Merkezi Küçükçekmece’de bulunan ve ilçedeki 32 yöre derneğinin bir araya gelmesiyle oluşan platformu ziyaretinde  sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin sorularını yanıtladı.



Hamzaçebi’ye İBB Başkan Adaylığı için adının geçtiği hatırlatılıp böyle bire hedefi olup olmadığı soru tekrar tekrar sorulmasına rağmen yanıt vermedi. STK Temsilcilerinin ısrarla cevap istemelerinin ardından, buna siz karar vereceksiniz yanıtını verdi. Hamzaçebi ısrarlar üzerine “ yola çıktım, çalışıyorum.  Bir partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  nasıl belirlenir? Partinin genel başkanı belirler, partinin yetkili organları belirler. Ama onlardan önce İstanbullular belirler. Bir adayın halkta karşılığı varsa, İstanbullular bu adam bu işi yapar diyor ise o partiye düşen görevde o kişiyi aday yapmaktır. Önemli olan sizin kararınızdır, İstanbullular’ın kararıdır. Bu kararı siz vereceksiniz. Siz kimi aday görmek istiyorsanız aday odur” dedi.





AYGÜN RUMELİLİ ADAY İSTEDİ

Trakya Rumeli Balkanlar ve Gönülbirliği Platformunda gerçekleştirilen toplantıya CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan, CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Cevdet Ateş ve Turhan Dinç’de katıldı. Platform Genel Başkanı Gökhan Aygün, Hamzaçebi ve CHP heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi : “ Biz Rumeliler Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet kazanımlarının ardında duran insanlarız. Hayatımızın her alanında olduğu gibi siyasettede bu duruşumuzdan taviz vermeyen bir kültüre sahibiz. Siyasi partilere karşıda yaklaşım ortaya koyarken, hemşehrimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve bizlere aşıladığı milletperver değerlere önem ve özen gösteren oluşumlara, kendimizi yakın hissederiz. Atatürk’ün emaneti olan CHP’ninde yoğun yaşadığımız ilçelerde adaylarını belirlerken, Rumeli insanın bu samimiyetini gözardı etmemesini arzu ediyoruz ” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183