Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Vatandaşı elektrik çarptı

Her geçen gün artan ve toplumun birçok kesimini derinden sarsan ekonomik kriz, yeni yılda elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla kendisini daha da hissettiriyor. 1 Ocak 2022'den geçerli olmak üzere elektriğe zam geldi. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamaya göre 150 Kwa elektrik tüketimine yüzde 50 zam geldiği, eğer 150’nin üzerinde bir tüketim olursa zammın yüzde 127 olacağı açıklanmıştı.  Zamlı faturalarla karşı karşıya kalan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Geçtiğimiz ay ödedikleri faturanın iki üç katını ödeyecek olduklarını belirten vatandaşlar duruma isyan etti.

“ALDIĞIMIZ PARAYI FATURALARA YETİŞTİREMİYORUZ”

Yaşam Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Celal Karaali, “Aralıkta 382 lira gelen elektrik faturam Ocak ayında 782 lira geldi. Yani 2 katından daha fazla… Kullanımımız da aynı. Ne yapacağız anlayamıyorum. Gelir gideri karşılamıyor. Aldığımız parayı faturalara yetiştiremiyoruz. Elektriğe mi, suya mı, doğalgaza mı, kiraya mı, vergiye mi, SGK’ya mı vereceğiz? Ne yapmamız lazım?” dedi.

Yaşam Medya Grubu’na geçtiğimiz ay ve bu ay gelen elektrik faturası

Kartal Spor Kulübü Derneği'ne gelen elektrik faturası:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183