Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar ak parti reklam panosu Kartal Belediyesi

Bu haber kez okundu.

TESUD’dan Bahar Konseri

 Emekli Öğretmen Meral Nugay Dikmen’in sunumunu üstlendiği konsere katılım yüksekti. Şef Gürtuna’nın derlediği İstanbul şarkılarının yanı sıra, grubun saz heyeti, korist ve solistleri başarılı bir performans sergilediler.




Program;
Bizden selam olsun, Türk olmaya onur sayanlara!
Bizden selam olsun, Atatürkçü olmaktan gurur duyanlara
Bizden selam olsun, çok yıldızlı değil, az yıldızlı bayrak altında saf tutanlara!
Bizden selam olsun, TESUD’un değerli konuklarına.

dörtlüğü ile Nugay Dikmen tarafından açıldı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.Açılış konuşmasını yapmak için mikrofonu TESUD İstanbul İl Başkanı Emekli Albay Erol Hatunoğlu aldı. Hatunoğlu; “On yıldır milli duygularımızı ön plana çıkararak, koro şefliğini büyük bir özveri ile yürüten Şef Nisa Gürtuna ve grubuna, ardından siz değerli konuklarımıza teşekkür ederim.” dedi.




İstanbul şarkılarıyla devam eden programın sonlarına doğru, TESUD Eski İl Başkanı Emekli Tümgeneral Cumhur Evcil, Şef Nisa Gürtuna’ya, TESUD Rasimpaşa Şubesi Başkanı Emekli Albay Ayhan Çetin ise sunucu Meral Nugay Dikmen’e çiçek taktim edip, teşekkür ettiler.
Kapanışta koroda gelenek haline gelen Harp Okulu Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile yapılırken, koristler ellerinde bulunan bayrakları sallayarak seyircilerdenalkış aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183