Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Sultanmurat Gençliği iftar" geleneğini sürdürüyorlar.
 

Küçükçekmece ilçesinin seçkin mahallerinden olan Sultan murat Mahalle gençleri kendi aralarında dayanışma yaparak Mahalle'de oturan 30 genç, hazırladıkları iftar yemeklerini, Sultan murat spor kulüp lokalinde kurulan masalarda mahalleliye ikram etti.

 

Sultan murat Mahalle Gençleri yaptığı açıklamada, her yıl ramazan ayında geleneksel olarak mahalle dayanışmasını gerçekleştirdiklerini söyledi.  Aynı Mahalle’de oturan gençlerin, insanların aralarında topladığı paralarla malzeme alınıp çeşitli yemekler hazırladığını belirten Yanık, "Ev hanımlarımız yemekleri hazırlıyor ve Mahalle’de dayanışma olarak sunuyoruz. Mahallemizde 13.572 kişi yaşıyor ama yaklaşık 250 kişilik iftar hazırlandığını yılda bir günde olsa mahalledeki gençlerle bir araya gelerek soframızı paylaşıyoruz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183