Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de Erzurum Tanıtım Günleri
 ORTADOĞU’YA BARIŞ GETİRECEĞİZ

Makamlar ve hayat gelip geçicidir diye sözlerine başlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Asıl mesele arkamızda ne bıraktığımızdır. Erzurum’un Nene Hatunları, Dadaşları Erzurum’a övünecek bir miras bırakmıştır. Bir vatan sevdası, bir kardeşlik ruhu, iman ve itikat bırakmıştır. Nasıl ki Doğu ve Güneydoğu’nun makûs talihini yenmişsek, bugün yine etrafımızdaki coğrafyaya, Ortadoğu’ya Türkiye barış ve huzuru getirecektir. Bu gücü sizin duruşunuzdan buluyoruz” diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLERİ ÖNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Daha birçok tanıtım gününe ev sahibi olacaklarından bahseden Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, “Sultangazi 81 vilayetimizden binlerce insanın yaşadığı güzide bir şehir. Sultangazi’yi sultan şehir haline dönüştürürken kültür ve sosyal faaliyetlerle öne çıkan bir şehir haline getirmek istiyoruz. Dadaşlar diyarı ‘Erzurum Tanıtım Günleri’nde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183