Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Şükrü Genç SODEM yöneticisi oldu

 Sosyal demokrat belediyelerin işbirliği yapabilecekleri ortamı geliştirmek ve üye belediyelerin hizmet kapasitesini arttırmak için kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği’nin genel kurul toplantısı geçtiğimiz gün İstanbul’da yapıldı. Toplantıda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç derneğin yönetim kuruluna seçilirken, başkanlık ise yeniden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in oldu.

TUNÇ SOYER’İN YÖNETİMİ

2014 yılından bu yana başkanlığı sürdüren Tunç Soyer’in yönetiminde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yer aldı.

Tuncay Dağlı – Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183