Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

STK'lardan İzsiz'e tam destek

Sosyal anlamda yaptığı yardımlarla adından söz ettiren İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, çalışmalarına devam ediyor. Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformu İzsiz’e destek vermek amacıyla bir toplantı düzenledi. Paçacı Remzi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda dernek başkanları bölgenin insanı olmayan adaylardan dert yanarken, Esenyurt’un tek adayı İzsiz’e siyasi parti ayırmaksızın tam destek vereceklerini belirtti.

İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’un ev sahipliği ile düzenlenen toplantıya İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, STK başkanları, İş adamları ve basın mensupları katılım sağladı.

ONUR: ESENYURT’U SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, katılan başkanlara teşekkürlerini iletirken, “İl Dernekleri olarak Esenyurt’un tek adayı Seyithan İzsiz’in aday olması için tam destek veriyoruz. Tarihinde hiç aday çıkarmayan Esenyurt’ta bu dönem bir adayımız oldu. Seyithan İzsiz’i meclise göndererek Esenyurt’u sahipsiz bırakmayacağız. Vekilimizden isteğimiz, diğer vekiller gibi telefon numarasını değiştirmesin. İzsiz, Esenyurt’ta hayırseverliği ile gönüllere girdi. Esenyurtlunun her zaman yanında olacağını biliyoruz. Esenyurt’ta keşke diğer partililerde Esenyurtlu milletvekili çıkarabilseydi.” ifadelerini kullandı.

İZSİZ: SİZ BİZE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ

İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, hizmet etmenin günün sonunda bir vasıf olduğunu söylerken, “Dostlar beni önerdi ama illaki hizmet etmek için siyasette olmak gerekmiyor. Sizinle yıllardır, siyaset üretiyoruz. Tabii siyasete de bir ilgim vardı. Sizin de isteğiniz doğrultusunda Esenyurt’tu temsilen İYİ Parti’den milletvekili adayı gösterildim. Esenyurt’ta araştırma yapsanız; Ben 9’u demiyorum, 10’unda da çıkmazsam aday olmazdım. Çıkıyorsam, bu benim hakkımdır. Siz bize üvey evlat muamelesi yapamazsınız. Esenyurtlunun parti ayırt etmeksizin Esenyurt’tan tek aday gösterilmesine karşı, olağanüstü bir ders vermesi gerekiyor. Bir toplantı, ‘kim aday olmasın’ diye yapılır mı? Aday olmamam için toplantı yaptılar. Ben size soruyorum; hiç Müslim, Gayrimüslim, Alevi, Sünni, Karadenizli, Egeli, Kürt ve Çerkez ağzımdan çıktı mı? Bir insan hayatının merkezine Allah’ın rızasını oturtursa zaten dememesi gerekiyor. Ben de hiç demedim.” dedi.

“TOPLULUK İLE AYDA BİR TOPLANTI YAPARIM”

Telefon numarasını değiştirmenin tarzının olmadığını belirten İzsiz, Bu topluluk ile ayda bir toplantılar yapacağını vurguladı. Her hafta sonu 3. bölgenin bir ilçesinde olacağının altını çizen İzsiz, “İYİ Parti’den benim aday olmamın sebebi toplumu ayırmaksızın kucaklaması ve tüm kesime hitap etmesi. Toplumda olağanüstü bir değişim isteği var. İYİ Parti’nin merkeze yönelik yapılandırılması halkta büyük beğeni görüyor. AK Parti’nin boşaltacağı alana en yakın ve yakıştırılan parti İYİ Parti.” İfadelerini kullandı.

BOZDAĞ’A CEVAP: İNANCIMIZ NE ZAMANDAN BERİ TEKELİNİZ OLDU

‘14 Mayıs'ta ya şampanya patlatanlar ya da alnını secdeye koyanlar olacak’ söylemini söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı eleştiren İzsiz, “Bu inancımız ne zamandan beri sizin tekeliniz oldu? Bunları anlamak mümkün değil.” cevabını verdi. SÜLEYMAN ÇAY/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183