Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Şimdi spor zamanı..!

 Sporun ve sporcunun gelişimi için çalışmalarını sürdüren Sarıyer Belediyesi, yaz döneminde cimnastikten tekvandoya, kız futbolundan yüzmeye kadar 10 farklı branşta eğitim verecek 9.Yaz Spor Okulları’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı.

 

Yetenekli çocukların keşfedilip spora kazandırılması için çalışmalarına devam eden Yaz Spor Okulları’nın açılışında toplam 10 branştan 3 bin 310 çocuk doyasıya eğlendi. Bando gösterisiyle başlayan açılış töreni, çocukların kortej yürüyüşü ile protokolü ve ailelerini selamlamalarıyla devam etti.

 

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA İYİ DİLEKLER

 

Dans şovlarının ardından sahneye çıkan Başkan Şükrü Genç, çocuklara, atık gelenekselleşen ‘Barış Çığlığı’ attırdı. Genç, “Sizin güzelliğiniz her tarafa barış ve mutluluk olarak yansısın. Geleceğimizin teminatının çocuklarda ve onların annelerinde olduğu unutulmamalı. Ben inanıyorum ki, siz çok daha önemli yerlere geleceksiniz. Aydınlık, çağdaş ve barış içinde bir Türkiye sizin sayenizde mümkün olacak” dedi.

Başkan’ın konuşmasının ardından sahne ‘Karizmashow Akrobatik Gösteri Ekibi’nin oldu. Akrobatik basketbol şovuyla açılışa renk katan ekip, sergilediği performansla ayakta alkışlandı.

 

Çayırbaşı Stadı’nda düzenlenen törenle açılan okullar; futbol, kız futbol, voleybol, basketbol, yüzme, atletizm, judo, tekvando, karate ve jimnastik olmak üzere 10 farklı branşta ücretsiz eğitim vererek, çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesini ve spor yaparak yetişen bireyler olmalarını hedefliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183