Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Sarıgül: Tüm Türkiye’nin karnı doyacak

POLAT: ALLAH BİZİ ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN AYIRMASIN

TDP 1'inci Olağan Genel Kurultayı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kürsüye ilk olarak kurultayın divan başkanlığını yapan İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat çıktı. Polat, “Güçlü lider, inanmış ve yetişmiş kadrolar ve projelerimizle çok hazırız.  Makamdan zehirlenmeyeceğiz, kafamız karışmayacak. Şayet bizlerin de kafası karışacaksa Allah bizlere bu görevleri nasip etmesin. Allah bizi cumhuriyetin ve Atatürk’ün yolundan ayırmasın.” dedi.

SARIGÜL: İKTİDARIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

Daha sonra alkışlar eliğinde sahneye çıkan genel başkan Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi olarak salon siyasetine son vermek üzere kurulduklarını ifade ederek, “Sırça köşklerinde oturan, çözüm üretmekten aciz, barış yerine kavga üreten siyasete son vermek için kurulduk. Artık maraton başlıyor. Oy pusulasında TDP var. Artık iktidarın süresi dolmuştur. İktidarın bilgili, becerikli bir rakibi vardır. Ampulleri değiştirmeye hazır mısınız? Hiç merak etmeyin, o ampulleri değiştirmenin zamanı geldi. Edirne’den Kars’a herkesin karnının doyduğu bereketli bir sofra kuracağız. O sofrada tüm Türkiye’nin karnı doyacak. Biz Türkiye’yi barışa barışa değiştireceğiz. Aynı sofrada oturup aynı ekmeği bölüşeceğiz. TDP iktidarında Türkiye ve dünyanın her noktasında silahlar gidecek, barış gelecek.” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Yapılan kurultayda, kayıtlı 933 delege oy kullandı. Sarıgül, geçerli 635 oyun tamamını alarak tekrar genel başkan oldu. İSA KARAARSLAN / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183