Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

SAADET ÜSKÜDAR'DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

 Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklama şu ifadeler yer aldı:



"Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da yaşanan, vatana, millete ve seçilmiş hükümete karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı olarak bir kez daha olabilecek en sert şekilde kınıyoruz.



Kahraman milletimize, İstiklal Harbi ruhuyla, kanlı darbe girişimine karşı vermiş olduğu mücadeleden ötürü bir kez şükranlarımızı sunuyoruz. Milli Görüş camiasından ya da toplumumuzun diğer kesimlerinden, hayatlarını kaybeden bütün vatan evlatlarına da bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.



Böylesine hain bir saldırıyı gerçekleştirenleri unutmadığımızı, asla unutmayacağımızı ve her zaman ve zeminde vatanımıza ve milletimize yönelen her türlü tehdide karşı da tek vücut olarak mücadeleyi bir görev bildiğimizi bir kez daha açıkça ilan etmek istiyoruz.



Milli Görüş Camiası olarak dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da sadece ve sadece milletten taraf olduğumuzun ve olacağımızın da altını buradan bir kez daha kalın bir çizgiyle çizmek istiyoruz.



Rabbimiz, bizlere bir kez daha böylesine karanlık bir gece yaşatmasın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183