Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ÖZDAĞ: YUNANİSTAN’IN İŞGAL ETTİĞİ ADALARA ASKERİMİZİ VE BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ

Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde saha çalışması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensuplarının İmamoğlu hakkındaki gelişmeler ile ilgili sorusu üzerine net bir şekilde adaylık sinyali verdi.

ÖZDAĞ: BİR EL BERAAT KARARI VEREN HAKİMİ GÖREVDEN ALDI

2 sene 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ortada bir hakaret var mı? Ortada bir hakaret yok. Bu karar hiçbir noktadan adil bir karar değil. Aslında beraat etmesi için tüm şartlar hazır. Davaya bakan hakim de beraat konusunda görüş oluşturmuş. Ama birden bir el dokunup bu hakimi görevden alıyor. Sosyal medyadan AK Parti teşkilatlarıyla iç içe geçtiği anlaşılan bir hakim görevlendiriliyor. Ve bu hakim 2 yıl 7 aylık bir cezayı veriyor. Buraya kadarki manzara; bugünkü iktidar bu cezayı istedi ve bilinçli olarak verdi.

“İMAMOĞLU’NA BİR ZARARI VAR MI?”

İmamoğlu’nun itiraz hakkının bulunduğuna ve davanın tahmini süresine dikkat çeken Özdağ, “Adalet üzerinde baskı uygulandı. Ortaya böyle bir sonuç çıkarıldı. böyle bir karar alınmasını İmamoğlu’na bir zararı var mı? Siyasetten kendisini yasakladı mı? Hayır. İstinaf mahkemesine gidecek. Bazıları sadece İstinaf diyor ama doğru değil. 2009’da yapılan değişiklikle devlet görevlilerine hakaret suçunda Yargıtay yolu da açık. peki bu süre ne kadar? Benzer davalara baktığımız zaman bu süre en az 3 yıl. Seçimler ne zaman? Haziran ayında. yani 6,5 ay sonra. Peki dün sabah İmamoğlu uyandığında mı siyaseten daha ağırdır bu sabah kalktığında mı? Bu sabah kalktığında.” dedi.

“ERDOĞAN BU İYİLİĞİ NEDEN YAPTI?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na neden böyle bir iyilik yaptığını sorgulayan Özdağ, “Erdoğan İmamoğlu’na yarar sağlanacağını biliyor muydu? Biliyordu. O zaman Erdoğan neden İmamoğlu’na bir hayat öpücüğü verdi? Çünkü Erdoğan rakiplerini güçlendirmez. Bundan 22 yıl önce de Erdoğan belediye başkanı iken bir şiir okudu, hapse girdi, beldiye başkanlığı elinden alındı. Sonra bildiğimiz süreç yaşandı. Bunu bilen, kendisi yaşayan Erdoğan, İmamoğlu’na bu iyiliği neden yaptı? Aslında davaya hiç müdahil olunmazsa beraat çıkacaktı. Bugün Türkiye bunu konuşmayacaktı. 5-6 lider burada toplanmayacaktı. İmamoğlu’nu kimse konuşmuyor, herkes Mansur Yavaş’ı konuşuyordu. Demek ki her şey göründüğü gibi değil.” dedi.

“AHMET’İ MEHMET’İ DEĞİL, SIĞINMACILARI OYLAYACAĞIZ”

Gelecek seçimde kişilerin önemi olmadığını vurgulayan Ümit Özdağ, seçimde sığınmacıların ve Türkiye’nin demografik yapısıyla ilgili önemli sorunların oylanacağı bir referanduma işaret ederek, “Önümüzdeki günlerde burada kurgulanmak istenen oyunun gerçek niteliği konusunda daha fazla bilgi sahibi olacağız ve Türk siyasetinde yine siyasal bir mühendislik yapılmak isteniyor. Biz Zafer Partisi olarak bu siyasal mühendisliğin etkisinde kalarak siyaseti şekillendirmeyiz.

Önümüzdeki süreçte referandum var. Bu referandumda Ahmet Mehmet değil, 13 milyon kaçak vatanına dönecek mi, dönmeyecek mi? Ortada iki tane parti var. Sığınmacıları yollayacak zafer partisi ile sığınmacıları yollayamayacak diğer partiler. Meselenin özü budur. Ekrem olsa aday ne olur, Kemal aday olsa ne olur, Recep olsa ne olur? Sığınmacılar ve kaçaklar kalır. Ama Zafer olursa hepsi bir sene içinde vatanlarına döner.” ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN’IN İŞGAL ETTİĞİ ADALARA ASKERİMİZİ VE BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ”

Türkiye’nin Yunanistan politikasına da eleştiriler getiren Özdağ, “Çekinecek bir şey yok. Yunanistan, Erdoğan’ın zayıf politikalarından faydalanıyor. Bu zayıf politikaları ortadan kaldırıp, Türk milletini, Türk devletini tarikatlar ve cemaatler yerine Atatürkçüler yönetmeye başladığında bu sorun ortadan kalkacak. Yunanistan’la ilgili sorun çok daha hızlı bir çözüm yoluna girecek.” dedi. Tayfun Ercan/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183