Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor TBMM Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar

Bu haber kez okundu.

OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

 Turnuvanın açılış maçı öncesi konuşan İlçe Gençlik Hizmetler ve Spor Müdürü Göksun Öz , tüm takımlara başarılar dileyerek dostluğun kazanmasını temenni etti. Göksun Öz, turnuvayı düzenlemedeki amaçlarının, Küçükçekmece’de öğrencilere sporu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek olduğunu ifade ederek, "Spor sayesinde okullar arasında yeni dostluk ve arkadaşlıklar oluşturmak istiyoruz" dedi.

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, tüm sporculara başarılar dileyerek, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Turnuvada, 10 grupta 31 kız,73 erkek futbol takımı olmak üzere 104 takımdan 1248 sporcu, 25 Ekim - 4 Aralık tarihleri arasında takımlarının başarısı için mücadele verecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183