Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Mustafa Oktay Aksu; Ülkemizi çakallara bırakmayacağız

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu, Koru Park’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıda CHP Örgütü’nü ağırladı. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı yöneticileri, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda Aksu, Sarıyer’de yeni bir başlangıç için aday olduğunu söyledi.

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Operasyonu’nda hayatını kaybeden Mehmetçiklere Allah’tan rahmet dileyen CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Aksu, milli yas ilan edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Aksu, ‘Dün Menemen’de şehit olan Kubilay’ı, önceki gün Sarıkamış’ta şehit olanları andık, bugün de Maraş Katliamında hayatını kaybeden yurttaşlarımızı anıyoruz. Çorum, Sivas, Suruç, Gar katliamı gibi birçok katliam yaşadık. Bugüne kadar kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımızı bir kez daha saygıyla anıyor, bu katliamlara sebep olan kim varsa da lanetliyoruz. Geçmişi bilmeliyiz ki geleceğe ışık tutmalıyız’ diye konuştu.

‘EKREM BAŞKANIMIZA SÖZÜMÜZ VAR, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu konuşmasının devamında şunları söyledi; 16 milyon İstanbullunun başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na buradan selam gönderiyor, önümüzdeki seçimde meclis çoğunluğunu alarak kendisini yeniden başkan yapma sözü veriyoruz. Pendik’te Tarık Balyalı, Fatih’te Mahir Polat arkadaşlarımızın adaylıkları açıklandı. Yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu seçimde 14 olan belediye sayımızı en az 24’e çıkaracağız. Bunu sizlerle yapacağız, örgütümüzle yapacağız, özgürlük ve demokrasi isteyenlerle birlikte yapacağız. Almayı hedeflediğimiz ilçelerimizde hepimize önemli görevler düşüyor.  Ekrem başkanımıza sözümüz var. Çük çalışacağız. Bu görev bilinci ve anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

‘ENERJİMİZİ RAKİMİZE KARŞI KULLANALIM’

18 yıldır Sarıyer’de yaşıyorum. 2014 yılında yapılan temayül yoklamasında beni ikinci kez İBB meclisine gönderdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İl başkan yardımcılığı, belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. İki evladım var. Çok önemli bir seçim sürecine giriyoruz. İttifak içinde olacağımız ve olmayacağımız partiler var. Bize savaş açanlara gül atalım, muhalefete muhalefet olmayalım. Parti içi tartışmalara izin vermeliyim. Enerjimizi dışarıya harcayarak, rakibimize karşı çalışacağız. Sarıyer’in sorunlarını biliyoruz. Sarıyer’in sorunlarını sizlerden dinleyerek çözeceğiz. Her mahallemizin kendine özgü ihtiyaç ve sorunları var. Her mahallenin ihtiyaç ve sorunlarına göre çözüm ve projelerimizi üreteceğiz.

‘ÜLKEMİZİ ÇAKALLARA BIRAKMAYACAĞIZ’

 Yaşamın her alanında sorunun değil çözümün parçası olacak, hesap veren olacağız. Belediye Başkan Adaylığım kesinleştiği takdirde Sarıyer’i kapı kapı gezecek, vatandaşlarımızın her biriyle tek tek tokalaşacağız. Ben değil de başka bir arkadaşımız seçildiği takdirde yanında yer alarak dayanışma içinde çalışmalarımızı sürdüreceğim. Örgütümüze giderek şimdiden seçim irtibat ofislerinin açılmasına yönelik önerimi de sundum. Kim aday olursa olsun bu seçim ofislerini şimdiden açmak istediğimizi ifade ettim. Sarıyerimiz 15 yıldır Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanımız tarafından yönetiliyor. Sayın Başkanımıza verdiği tüm hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Biz bu hizmetleri bir adım daha ileriye taşımak için aday adayı olduk. Bundan yüz yıl önce benim iki eserim var, biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu iki önemli eserine Cumhuriyetimizin 100. yılında da sahip çıkacağımızı, bu ülkemizi çakallara bırakmayacağımızı bir kez daha ifade ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183