Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Melekli Belediyesinden Toplu İş Sözleşmesi

 Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar ile Belediye-İş Sendikası Başkanı Himmet Bozan tarafından imzalanan toplu-iş sözleşmesi, her iki tarafı da memnun etti.
Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar yaptığı açıklamada, Melekli Belediye Başkanlığı olarak, zor şartlarımıza rağmen çalışan işçilerimize öncelik verip, açıklanan enflasyon rakamlarının üzerinde, yıllık toplamda % 22,5 zam verdik. Belediye iş sendikası ile 2020 yılı zam sözleşmemizi yaptık. Allah hayırlı uğurlu etsin, dedi.

Kars, Iğdır, Ardahan, Erzurum, Erzincan Belediye-İş Sendikası şube Başkanı Himmet Bozan ise, üyelerimiz adına Sayın Melekli Belediye başkanı Eray Coşar teşekkür ediyoruz, gerçekten kendileri emekçi dostu, bizlerin dertlerini çok iyi anlıyor, bu zam oranı ile Melekli’deki işçilerimize enflasyon üstünde enflasyon üstü zam aldık. İşçilerimiz bu toplu iş sözleşmesinden memnun olduklarını da beyan ettiler dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183