Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi istanbul ibb Beylikdüzü Belediyesi maltepe belediyesi

Bu haber kez okundu.

Mardin Gurme’den Cumhuriyet menüsü

Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle onlarca firma günün anlamına uygun ve bu özel günü anlamak adına farklı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu paralelde Küçükçekmece Halkalı’da hizmet veren Mardin Gurme isimli restoran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir menü hazırladı.

“AMAÇ GÜNÜN ANLAMINA VURGU YAPMAK”

Mekan sahipleri Can Erden ve Murat Gözal, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız bu 29 Ekim öncesi mutluluğumuzu ve heyecanımızı müşterilerimizle de paylaşmak adına böyle bir karar aldık.

Amacımız hem cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlamak hem de bu anlamda tarihe bir not düşerek müşterilerimize de güne özel hazırladığımız menüyle hizmet etmek. Böylelikle müşterilerimiz içinde günün anısına kendi belleklerine hep hatırlanacak bir yer edinmek hem onları hem de bizi çok mutlu edecek.

ZENGİN MENÜ İÇERİĞİ

Erden ve Gözal, menü hakkında şunları söylediler;

“Fotoğrafta da görüldüğü gibi 3 kişilik kebap tabağımız ve tüm içecekleriyle birlikte bu menüyü 900 tl olarak sunacağız. Şimdiden dostlarımızın, müşterilerimizin ve yüreğinde cumhuriyet sevgisi olan herkesin cumhuriyet bayramlarını kutluyoruz” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183