Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu kurs Elektronik ihale eğitimi Eyüpsultan Belediyesi Kıdem Tazminatı ve Elektronik İhale

Bu haber kez okundu.

Kutlu zaferin yıl dönümünde beraberlik vurgusu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’la birlikte Kaymakam Hasan Göç, askeri ve mülki erkan, STK yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Milli birlik ve beraberlik ruhuyla 94 yıl önce düşmana karşı büyük bir zafer kazanıldığını hatırlatan Fazlı Kılıç; ‘’Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize prangalar vurulmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Neredeyse üzerinden bir asır geçmesine rağmen hala daha ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmakta.



İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanları yine aynı birlik ve beraberlik ruhu bozguna uğratacaktır. Bunu son olarak 15 Temmuz gecesi gördük. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun’’ dedi.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183