Öne Çıkanlar 18 mart Belediye Başkanı Hasan Can Farklı Diller Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de Milli Ağaçlandırma Günü coşkusu

Tarım ve Orman Bakanlığı (İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü) ve Küçükçekmece Kaymakamlığı destekleri ile Küçükçekmece Dernekler Federasyonu’nun 2023’de 2023 fidan dikim etkinliği 11.11.2023 saat 11:11’de İstiklal Marşı ile başladı.

Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Türkiye’nin her bölgesini, hatta Orta Asya ve Balkanları temsil eden derneklerin bir araya gelerek bir çatı altın da buluşturan, Kardeşler topluluğu kavramını vurgulayan, yüzlerce farklı kültürü bir araya getirme misyonunu üstlenmiş Küçükçekmece Dernekler Federasyonu, Küçükçekmece’nin tüm renklerini tek çatı altında toplamayı başardı.

Ağaçlandırma günü programına İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Asım ALKAN, Küçükçekmece Kaymakam Vekili Başakşehir Kaymakamı Uğur TURAN, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal ÇEBİ, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat ACAR, İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcısı İlyas ÖZDEMİR ve Orköy Şube Müdürü Yüksel ŞAFAK, İlçe Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Dernek Başkanları, Oda, Sendika, Federasyon, Konfederasyon ve Vakıf temsilcileri olmak üzere büyük bir halk topluluğu katılım gösterdi.

2023’TE 2023 FİDAN

İstanbul’un Kültür açısından en zengin ilçelerinin başında yer alan, bünyesinde en çok derneği olan Küçükçekmece’de Orman Bakanlığımızın Milli Ağaçlandırma günü ilan ettiği 11 Kasımda Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Küçükçekmece’ye 2023’de 2023 fidan dikimi projesi KÜDEF tarafından hayata geçirilmiş oldu.

İstanbul Valiliği, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Kamu kurum ve kuruluşları ile Yerel Yönetimin, Siyasi Partilerin, Muhtarların, Sivil Toplum kuruluşlarının ve Küçükçekmece halkının katılımı ile fidan dikimi programında kıymetli basın mensupları da bu güne tanıklık ettiler.

ATAY: YARIN KIYAMET DE KOPSA ELİNİZDEKİ FİDANI DİKİNİZ

KÜDEF Başkanı Eyüp Sabri ATAY etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bir ağaç bir insan diyerek yola çıktık ve Peygamber Efendimizin hadisi şerifinde buyurduğu gibi yarın kıyamet kopsa bile elinizdeki fidanı dikiniz anlayışıyla kentleşme yoğunluğu olan Küçükçekmece’mizin hava kirliğini azaltacağına inanarak 2023’te 2023 ağaç dikimine karar kıldık.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183