Öne Çıkanlar pişman olacaksınız ibb 23 Ekim fındık fiyatları! 18 mart Türkiye

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece Ücretsiz Yaz Spor Okulları Eğitimi Başladı.


 Spor yaparak geçirilen bir gün, kazanılmış yarındır” sloganı ile 7’den 70’e herkes için spor yapabilme imkanı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi 6-14 yaş arasındaki sporcuları ve gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor sağlıklı bir bedenin ve ruhun oluşabilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur. Ailelerin çocuklarını uzman spor eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz verilen spor okullarımıza göndermelerini tavsiye ediyoruz.

Küçükçekmece Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla ilçe genelinde ücretsiz olarak hayata geçirdiği Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem 12 Haziran Pazartesi günü başladı.

Bu yıl spor okullarında Binicilkik, Satranç, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Futsal, Biskilet, Futbol, Badmintoni, Henbol, Atletizim, Cimnastik, Hemsball, Judo, Güreş, Geleneksel Okçuluk, Tenis, Taekwondo, Oryanting, Karate ve Aikido branşların da eğitimler ve kurslar veriliyor. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Küçükçekmece Belediyesi Spor kayıt masasına başvuruda bulunabilirler.

 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183