Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece'de Trabzon Rüzgarı

Küçükçekmece Trabzon Rüzgarı etkinlikleri 4 günlük bir şölenle yapıldı. Etkinliklere Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Küçükçekmece Trabzonlular Derneği Başkanı Hafız Şirazi Kaba, Küçükçekmece siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda başta Trabzonlu olmak üzere İstanbullu vatandaş katılım sağladı.

Küçükçekmece Trabzonlular Derneği Başkanı Hafız Şirazi Kaba, Çebi ve Anteplioğlu'na özel hediyeler takdim etti.

15 gün önce ilçedeki görevine başlayan Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, etkinliğe olan yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

İYİ PARTİ TAM KADRO

Etkinliğe İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Horuz da katıldı.

ANTEPLİOĞLU: ÇOK MUTLU OLDUM

Sadece 15 gün önce Küçükçekmece’deki görevine başlayan Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, ‘’Küçükçekmece Kaymakamı olarak katıldığım ilk organizasyon Trabzon günleri oldu. Buradaki canlılığı, hareketliliği görünce çok mutlu oldum. Trabzonlu hemşerilerimizin bir araya gelerek kendi kültürlerini yaşatmaları ve genç nesillere aktarmaları çok önemli. Memleketlerine gidemeyen gençlerimiz o ruhu ve bilinci bu festivaller sayesinde yaşıyor. Programda emeği geçen Belediye Başkanımıza ve Trabzon Derneği yöneticilerine teşekkür ederim’’ dedi.

ÇEBİ: AMACIMIZ NESİLDEN NESİLE TAŞIYABİLMEK

Belediye Başkanı Kemal Çebi festivalin açılış konuşmasında, ‘’ Amacımız Trabzon günlerini geleneksel hale getirmek ve her yıl bu tarihlerde bir araya gelerek kültürümüzü nesilden nesile taşıyabilmek. Küçükçekmece’deki bütün hemşerilerimizle birlikte kültürümüzü yaşayabilmek, Trabzon’un el sanatlarını ve kültürünü yeni nesillere tanıtabilmektir. 4 gün boyunca Fevzi Çakmak Meydanı’nda eğlenceler olacak, bütün İstanbulluları Trabzon günlerine davet ediyorum. Ayrıca etkinlikte emeği geçen Trabzon Derneği ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Küçükçekmece Trabzon Rüzgarı, 4 gün boyunca yöresel zenginlikler, konserler ve önemli ziyaretlere ev sahipliği yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183