Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜK DEV ADAMLAR MADALYALARINI ALDILAR.

 Atakent Spor Kolejleri küçük Dev adam Basketbol Okullarında Kış Dönemi çalışmalarına 130 öğrencinin katıldığını belirten Atakent Spor Kolejleri Basketbol Okulları Koordinatörü Tuncay Akbay, Her dönem çalışmalara katılan sporcularımıza, Ataken Spor Kolejleri tarafından eğitim sonunda madalya veriyoruz.

2016-2017 Sezonu kış Dönemi çalışmalarının sona ermesi neden ile Toki Şehit Efkan Kıran İlkokulu Spor Salonu’nda düzenlenen madalya törenine sporcularımızı ve aileleri katıldı. Törende öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ederek madalyalarını dağıttık. Şimdi önümüzde Yaz Dönemi kurslar var. Yaz Dönemi çalışmlarmızı 1 hafta aradan sonra başlayacaktır.

Konu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Koordinatörü Tuncay Akbay, basketbol okulu ile ilgili şu bilgileri verdiler; “Basketbol okulu hafta içi üç gün devam ederken, kış ayında ise hafta içi ve hafta sonu devam edecek. Bu süreç içerisinde her gün idman yapan öğrencilerle amaç önümüzdeki kış için iyi bir takım çıkarmak. Erkek öğrencilerin yanında kız öğrencilerinde sayılarının oldukça fazla olması okula ayrı bir renk kattı. Çalışmalar spor salonunda, her sporcuya bir top ve 8 - 10 sporcuya bir antrenör düşecek şekilde gerçekleştirilmektedir. Çalışma programı, yılların bilgi birikimi ve deneyimine sahip Tufan Akbay, Derviş Sevinç, Ejder Irmak ve Barış Bektaş hocalarımız tarafından hazırlanmış olup, onların yakın gözetiminde, antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış deneyimli antrenörlerce uygulanmaktadır.

Atakent Spor Kolejleri Okulunda her bir sporcunun gelişimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.”Atakent Spor Kolejleri olarak hedefimiz yaz- kış Basketbol Okuluna devam eden öğrencilerimizle Yıldız Kız ve Yıldız Erkek takımı çıkartmak. Bu kamplar ile amacımız; basketbolu önemseyen gençlere, temel becerileri ve sporcu değerlerini en iyi şekilde kazandırmaktır. Deneyimli altyapıya sahip takım antrenörlerimiz, bu kampta basketbol becerilerini ve atletik özelliklerini geliştirmek isteyen kız ve erkek sporculara bulunmaz bir fırsat sunuyorlar. Koçlar, her bir sporcu ile bire bir ilgileniyor, onların geliştirmesi gereken özellikleri üzerinde titizlikle duruyorlar. Atakent Spor Kolejleri olarak profesyonel ekibimiz ile geleceğin yıldızlarını hazırlıyoruz.” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183