Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller 23 Ekim fındık fiyatları!

Bu haber kez okundu.

Körük Köyü Derneği eğitimde fırsat eşitliği yaratıyor

Sivil topluk kuruluşlarının toplumda önemli görevleri var. Birçok vakıf ve dernek, varlıklı insanlarla ihtiyaç sahiplerini bir araya getirip birçok sorunun çözülmesine vesile oluyor.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Körük Köyü Derneği örnek bir sivil toplum kuruluşu yapısı oluşturarak başta eğitim olmak üzere birçok alanda ihtiyaç sahibi insanlara destek oluyorlar.

BURSLU ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Federasyon ve derneğin sağladığı burs olanakları ile desteklenen öğrenciler, başta sağlık sektörü olmak üzere birçok bölümde önemli başarılara imza attılar. Destek alan öğrenciler tıp fakültesi, diş hekimliği, eczacılık, hemşirelik ve edebiyat öğretmenliği gibi bölümleri kazandılar.

İLK BEŞ BİNE GİREN YURTLU: EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Tıp Fakültesi’ni kazanan Mert Yurtlu, Türkiye genelinde ilk 5 bine girerek önemli bir başarı elde etti. Yurtlu, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ve Körük Köyü Derneği Başkanı Ercan Yurtlu’ya teşekkür ederek, “Federasyonumuz ve derneğimizin değerli başkanları ile üyelerinin tamamına eğitimde yarattıkları bu fırsat eşitliği ve ayrım gözetmeksizin sağladıkları yardımlar dolayısıyla şükranlarımı sunarım. Verdiğiniz emekler için minnettarız.” dedi. Sümeyra Duğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183