Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

KIŞ SPOR OKULLARINA BÜYÜK İLGİ

Yüzme, karate, taekwondo, basketbol, voleybol, futbol, futsal, atletizm, masa tenisi, badminton ve geleneksel okçuluk dallarında açılan Kış Spor Okulları ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Ücretsiz hizmetverenokullar, çocuklara bir yandan spor yapma alışkanlığı kazandırırken, bir yandan da sokaklarda kötü alışkanlık edinmelerini engellemiş oluyor.

YENİ YILDIZLAR YATİŞECEK

Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulları’nda çalışmalar hafta sonu tüm gün boyunca yapılıyor. Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece'de çocukları sokaklardan uzaklaştırmak, sağlıklı ve eğitimli birer genç olarak yetişmelerini sağlamak için yaz-kış spor okullarını açtıklarını belirterek, “Bu okullar hem çocuklarımızın sağlıklı yetişmesini sağlayacak hem de spor sahalarına yeni yıldızlar yetiştirecektir. Spor okullarına vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizim için en büyük ödül ve destektir” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183