Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

KİİMDER BAŞKANI KARADAĞ: ''YENİ NESİLLERE KILAVUZ OLACAĞIZ''

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal-kültürel alanda bölgesel ve sektörel potansiyellerin gücünü organize etme, bölgesel gelişime katkıda bulunma ve sorunlara ortak olup çözüm yolları üretme hedefleriyle yola çıkan Küresel İş İnsanları Mesleki Değerler Derneği’nin tanıtım gecesi 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Beylikdüzü’nde gerçekleşti.

Açılış gecesinde KİİMDER hakkında bilgi vermek, derneğin plan ve projelerini anlatmak için kürsüye gelen KİİMDER Başkanı Engin Karadağ şu ifadeleri kullandı:

“KİİMDER Yönetiminin, derneğin amaçlarına ve tüzüğüne uygun şekilde düzenlenmesinde ve oluşmasında önemli olan bir parça ise KİİMDER’in yönetim kurulu, genel kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin çeşitli meslek dallarında uzman olmalarıdır. Derneğin hedefleri arasında önemli bir takım çalışmalarımız var. Bu çalışmaların her biri ayrı ayrı uzmanlık alanına ihtiyaç duymaktadır. Yönetim kurulu, genel kurulu ve disiplin kurulu üyelerimizin her biri mesleğinde çeşitli başarılar ve iyi bir kariyer elde etmiş kişilerdir. Aktif olarak mesleki hayatlarında hizmetlerine devam etmektedirler.

“ÇEŞİTLİ İŞ KOLLARINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

KİİMDER, birey ve toplum bilinci gelişmiş bir dernek olup, toplum sağlığının önemini benimsemiştir. Bu bağlamda yönetim kurulu üyelerimiz arasında; Tıp doktoru, Avukat, Çocuk Gelişim Uzmanı, Psikolog, Yaşam Koçu, Siyasi Bilimler Danışmanı, Mali Müşavir ve Akademisyen hocalarımız ve birçok iş kolunda uzman güçlü bir kadronun yer alması, KİİMDER’in topluma eğilmesinde önemli faktörlerden biridir. Bizler bu sayede toplum ihtiyacını görme çabası içerisine girecek ve gerek eğitim, gerek akademik, gerek sağlık ve çeşitli iş kollarında önemli çalışmaları hayata geçireceğiz.

“NASIL BİR DURUŞ SERGİLEYECEĞİMİZİ BİLMEK ZORUNDAYIZ”

Küresel bir dünyanın bizlere neler getireceğini ve bu çağa nasıl bir duruş sergileyeceğimizi bilmek zorundayız. KİİMDER kuruluş çerçevesinde, devletimize ve milletimize katkılar sağlayarak, Türkiye’nin refah ve istikrarını yükseltmek adına yapılacak olan tüm çalışmalara, fikirlere ve projelere destek verecektir.

“YENİ NESİLLERE KILAVUZ OLACAĞIZ”

Gücümüzü birleştirerek, tecrübelerimizle yarınlara değerler hazırlayacağız, yeni nesillere bir kılavuz olacağız. Yeni nesil bir toplumun, dijitalleşmeyle gelen süreci takip ederek iletişim alışkanlıklarının kaybolmaması için şimdiden çözümlemeler gereklidir. Birlikteliğimiz bunun göstergesi ve teminatıdır. Bu yüzden her şeyin yenilendiği gibi sivil toplum kuruluşlarının da bu gibi çalışmalara destek olma yolunda yeni adımlar atarak kişisel değerlerimizin vazgeçilmez şeklidir.

“HER UMUT KENDİNE BİR SEBEP ARAR DURUR”

Etrafımızda her şeyi paraya ve başarıya bağlayan bir sistem var. Oysa doğru olan tek bir amaç vardır, o da uğruna harcanan çabalardır. Çaba zahmetli ve ağırsa, mutlak sonucu başarı ile doğar. Bizler bu vatan ve bu millet için aşk ile çalışırsak, hayatın da anlamı değişecektir. Her umut kendine bir sebep arar durur ve her vazife ise aşkın ta kendisidir. Bu aşk bu heyecanla yapılan çalışmalarımızın sonucu, şuan sizlerle bu anı yaşıyor olmamızdır.

“ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK İSTEYEN HERKESE KAPISI AÇIKTIR”

Bir ocak bir gönüllü teşekkülüdür. Ülkemize hizmet etmek isteyen herkese kapısı açıktır. Değerlerimiz neyse çizgimizde aynıdır. Devletimizin, milletimizin bekası için bizimle aynı düşüncede bakışınızı ve duruşunuzu sergilemenizi umut ediyoruz. Gecenin karanlığından yarınların aydınlığına bir nefer, bir nefes olma yolunda sizlerin varlığı en iyi insanlık örneğidir.

“BATIDAN DOĞUYA HER ANLAMDA FAYDALI İŞLER YAPMAK EN BÜYÜK ASLİ GÖREVİMİZDİR”

KİİMDER alt yapısıyla çalışarak başarıya odaklı çalışmalarıyla bir sürece girmiştir. İşte bu anlamda yenilikçi küresel düşünme becerileri olan kültürel farkındalık gibi yetenekler, gelecekte değerler olacaktır. Bu değerler şu an sizlerin gönlünde, düşüncenizde ve ellerinizdedir. Vatan için sizler, millet için sizler, devlet için sizler, gelecek için sizler var olun destek olun. Bizlerin sizlere ihtiyacı var siz varsanız KİİMDER var. Sizlerin desteği engin düşünceleri çok önemli. Fikirlere açık ve ortak bir noktada buluşarak, birbirimizi destekleyerek inanıyorum ki batıdan doğuya her anlamda faydalı işler yapmak en büyük asli görevimizdir. Sizlerle el ele gönülden gönüle bir köprü oluşturarak inanın aşamayacağımız hiç bir zorlu yol olmayacaktır.”

Konuşmaların ardından sanatç Latif Ayyıldız, Enver Şen ile birlikte geceye özel hazırladıkları türküyü seslendirdi. Renkli anların yaşandığı geceye Latif Ayyıldız’ın seslendirdiği türkü damgasını vurdu.

KİİMDER (KÜRESEL İŞ INSANLARI MESLEKİ DEĞERLER DERNEĞİ) KİMDİR?

KİİMDER, ülkemizin ekonomik ve sosyal-kültürel alanda bölgesel ve sektörel potansiyellerin gücünü organize etmeyi, bölgesel gelişime katkıda bulunmayı ve sorunlara ortak olup çözüm yolları üretmeyi amaç edinmiştir. Bunu gerçekleştirmek için de ortak bir gücün ve kolektif birlikteliğin oluşturulması ve yaygınlaştırılması için çözüm yolları üretmekte ve faaliyetler yürütmektedir. KİİMDER yurt içi ve yurt dışında temsilcilikler açarak ülkemizde bulunan iş insanlarının ulusal, sektörel potansiyellerinin gücünü yükseltmek için ortak bir noktada buluşturarak ticari faaliyetlerini artırmak ve kurumsal hedeflerini gerçekleştirmek üzere ilgili tüm kuruluşlar ile stratejik ortaklığa dönük bir ağ sistemiyle hedefleri doğrultusunda Avrupa Birliği ilişkilerini geliştirmeye katkı sağlayacak projelerle çalışmayı hedefler. KİİMDER, ortak bir gelecek vizyonuyla üyeleri ile birlikte paylaşmak ve yatırım ortaklığı ile bireyleri kapsayacak genel planlamada toplumsal değerlerin en iyi düzeyde markalaşma adına firmalara danışmanlık hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca KİİMDER yeniçağın iş insanları profiline uygun olarak bilinen uzaktan eğitim kavramını tüm dünyada geçerliliği olan kaliteli eğitim içerikleri ile bireyleri kapsayacak genel planlamaları ve toplumsal değerlerin en iyi düzeyde akademik değerler kazandırılmasını sağlamak adına proje bazlı tüm çalışmalara destek vererek öncü olmayı hedefler. HANDE DURMAZ / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183