Öne Çıkanlar ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar Kartal Belediyesi reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Keman Günü'nde Dörtyol'da Dinleti

 Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)’nde eğitim alan keman kursu öğrencileri, "Sanat Her Yerde" programı kapsamında, “Dünya Keman Günü”ne özel bir etkinlik düzenledi.
ESEV keman kursu eğitmeni Özkan Korkmaz’dan eğitimlerini almaya devam eden 50 öğrenci, Dörtyol Meydanı’nda Batı müziğinden Türk sanat müziğine kadar geniş bir repertuarda eserler icra etti. Sokaktan geçen vatandaşların büyük beğenisini toplayan dinletide ilk olarak Beethoven'ın 9. Senfoni'sini kemanla yorumlayan öğrenciler, daha sonra Üsküdar’a Giderken, Yine Bir Gülnihal ve Rieding’in Si Minör keman konçertosunu icra ettiler.

SANATLA BULUŞMAK ÇOK GÜZEL

Keman grubunda bulunan ablasını izlemek için etkinliğe katılan Kudret Karagöz (21), bu tarz sanat icralarının halkla buluşturulduğu organizasyonlardan çok memnun kaldığını ifade ederek, “Sanatla buluşmak çok keyifli. Böyle bir günün hatırlanması ve bugün için bir aktivite düzenlenmesi çok kıymetli. Ben de ablamı izlemeye geldim ve onu bu grup içerisinde dinlemek çok güzel hissettirdi.” şeklinde duygularını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183