Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Kemal Çebi: Hukukun Üstünlüğü ve Adalet Herkes İçin Geçerlidir

NUSDER’in Küçükçekmece Nikah Salonu’nda düzenlediği iftar yemeği akşamına Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece meclis üyesi adayları Mehmet Emin Ay, Kutbettin Aktaş, Arafat Aktaş, Nayıf Fırat, Cabir Okutturan katıldı.

Mehmet Emin Ay, yemeğin açılış konuşmasını gerçekleştirdi ve insanlık adına yapılan yardımları vurgulayarak Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma duygularını ön plana çıkardı. Ay, “Peygamberimiz ‘in "Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir, bu kutsal ayın insanlığa dokunan tüm insanlara yardım eli uzatmayı gerekiyor” dedi Ay, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı projeleri övgü dolu sözler söyledi ve belediyenin sosyal yardım faaliyetlerine değindi. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerine atıfta bulunan Ay, Küçükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi'ye desteklerini ifade etti.

ÇEBİ: HER ZAMAN HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ VE ADALETİ SAVUNACAĞIZ

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı ve Adayı Kemal Çebi ise, katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Öncelikle Ramazan ayının maneviyatına değinen Çebi, bu ayın dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştirdiğini belirtti. İfade özgürlüğü ve toplumsal adalet gibi temel kavramlara değinerek, siyasi arenada yalan ve iftira gibi davranışların insanlık ve inanç açısından kabul edilemez olduğunu vurguladı. Hukukun üstünlüğü ve adaletin sağlanması için çaba harcanması gerektiğini dile getirdi ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu savundu.

Çebi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışmalara da değindi ve belediyenin ihtiyaç sahiplerine yönelik sunduğu desteklerin önemine vurgu yaptı. İfade özgürlüğünün toplumun temel bir hakkı olduğunu vurgulayarak, insanların hak ve özgürlüklerinin korunmasının önemine değindi.

Konuşmasının devamında Çebi, demokratik ilkelerin korunması ve insan haklarının herkes için geçerli olması gerektiğini vurguladı. Toplumun çeşitliliğini zenginlik olarak gördüğünü belirtti ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu savundu.

‘ÇEŞİTLİLİK VE EŞİTLİK’ İÇİN MÜCADELE

Çebi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışmalara da değindi ve belediyenin ihtiyaç sahiplerine yönelik sunduğu desteklerin önemine vurgu yaptı. İfade özgürlüğünün toplumun temel bir hakkı olduğunu vurgulayarak, insanların hak ve özgürlüklerinin korunmasının önemine değindi.

Konuşmasının devamında Çebi, demokratik ilkelerin korunması ve insan haklarının herkes için geçerli olması gerektiğini vurguladı. Toplumun çeşitliliğini zenginlik olarak gördüğünü belirtti ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu savundu. Konuşmasını tamamlarken, katılımcılara teşekkür eden Çebi, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışma ve adalet duygularını pekiştirdiğini belirtti.Formun Üstü

YUSUF HAKKI DOĞAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183