Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Mehmet Deniz Stuttgart Ares vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

KAYA RAMADA PLAZA OTEL İFTAR PROGRAMI

 Ramazan ayının bahşettiği kardeşlik ve dayanışma duygusunu yaşadığımız bu güzide sofraları 1000 kişiyi aşkın konuğumuzla paylaşmanın mutluluğuyla; katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Program Mustafa Demir hocanın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunup oruçların açılmasının ardından programın açılış konuşmasını Aras Marmara Eğitim ve Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Vehbi Orakçı gerçekleştirdi. Orakçı, geçmişten günümüze Beylikdüzü’nde yaşanılan değişimden bahsederek kentin çok hızlı büyüdüğünü vurguladı. Orakçı, “Beylikdüzü'ne 1985'te geldim. Burası bir köydü. Şu anda 300 binleri geçen bizim yaptığımız imar planına göre 700 bin insanı ağırlayacak olan bir kent. Bu kent 400 kat büyüdü. Gelişen bu kentte sizlerin de emeği çok büyük. Bugün Beylikdüzü'nde bir marka kent varsa; İstanbul'da aranan ilk mekân Beylikdüzü ise bunda sizlerin payı çok büyüktür" diye sözlerine devam etti.
AREV Vakfı’nın hizmetlerinden bahseden Orakçı, yıl içerisinde yüzlerce öğrenciye mesleki eğitim imkanı sağlamanın yanı sıra seminerler ve konferanslarla binlerce Beylikdüzü’lü hemşerimize hizmet vermenin gurunu yaşadığını belirtti. Bunlarla beraber Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma duygusuna değinen Orakçı, AREV ailesi olarak iftar sofralarını paylaşmaya devam edeceklerini söyledi.
Konuşma sonunda 351 Dernek adına Rumeli Balkan Güçbirliği Derneği başkanı Recep Osman Erdoğan Kosova Bektaş-i dergahından getirdiği yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’i hediye etti.
Programa katılım gösteren Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Sn. Mehmet Okur’a, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, İlçe Halk Eğitim Müdürüne, AK Parti İl YK Üyesi ve Beylikdüzü Koordinatörü Mustafa Necati Işık’a, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanına, AK Parti Beylikdüzü yöneticilerine, muhtarlarımıza, okul müdürlerimize, gazi ve şehit yakınlarına, STK yöneticilerine, dernek yöneticilerine, vakıf yöneticilerine, iş adamlarına, sanatçılara ve değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.
Ayrıca TBMM’nin açık olması sebebiyle aramıza katılamayan Milletvekillerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarına, Belediye Başkanlarımıza, AK Parti İstanbul İl Başkanına ve AK Parti İstanbul İl YK üyelerine telgraf göndermelerinden dolayı teşekkür ederiz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183