Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

KARTAL’DA MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI

 Toplantıda, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, çok yakında tamamlanıp hizmete girecek en önemli projeleri konuşuldu. Toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Danışmanları Özbey Pekşen, Haydar Oğuz, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin ardından konuşan Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün hayata geçirdiği ve yakın zamanda hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Fidan, “ Bu projelerden bir tanesi olan Yakacık’taki huzur evimiz bitti. Açılış tarihini belirleyerek yakında hizmete sunacağız. Huzur evimizin, dünya standartlarının üzerinde bir proje olduğunu belirtmek istiyorum. Öte yandan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi projemizin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Bu proje, birkaç mahalleye hitap edecek büyüklükte bir projedir. Uğur Mumcu Kent Meydanı projemiz ise bu ay ihaleye çıkıyor. Sonrasında en yakın zamanda ilk kazmayı vuracağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183