Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

İstanbul’da kadim şehir Diyarbakır’ın rüzgarı esecek

İstanbul’da ikamet eden Diyarbakırlıların heyecanla beklediği Diyarbakır Tanıtım Günleri 14-17 Aralık tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında kapılarını açıyor. Diyarbakır’ın tüm ilçeleri tanıtım günlerinde stand açıp, ilçelerin tanıtımlarını da yapacak sıla özlemi sona erecek.

AHIAKIN: KADİM ŞEHRİMİZİ TANITACAĞIZ

Ditav İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Diyarbakır İstanbul’da. Kadim şehrimizi tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı hemşerilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak için düzenlediğimiz tanıtım günlerimize hemşerilerimizin büyük ilgisi var.” dedi.

Ahıakın yaptığı açıklamada; “Medeniyetler Şehrimiz Diyarbakır’ımızın tarihini, kültürünü, yöresel lezzetlerini ve tüm değerlerini tanıtmak amacıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında Ditav İstanbul Şubemizin, Diyarbakır Valiliğimiz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyemiz ile düzenlediği Diyarbakır Tanıtım Günlerimize tüm hemşerilerimizi ve tüm İstanbulluları davet ediyoruz.” Dedi.

Diyarbakır Tanıtım günleri Açılış Tarihi 14 Aralık Perşembe günü saat 15:00’te gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183