Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

İbrahim Kahraman; Yeni bir Türkiye hikayesi için adayım

 CHP Bayrampaşa ilçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda adaylık açıklamasında bulunarak, bir yıldır ilçe başkanı olduğunu hedefleri olduğunu bunun için örgütten iki yıl ilçe başkanlığı görevini istediğinin altını çizen CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Kahraman, ‘Bütün yaşamım boyunca edindiğim siyasi deneyim ve tecrübelerimi partime katmak ve şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışı ilçemizde hakim kılmak için adayım’ dedi.
‘Parti içi çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz’

Kahraman konuşmasının devamında şunları söyledi; Bir yıl içinde üç seçim gördük. İlk defa böyle bir deneyim ilk defa yaşadık. Bir yıl içinde öğrendiklerim neredeyse tüm yaşamım boyunca öğrendiklerim kadardı. Bu kadar uzun süre seçim ile uğraştığımız için parti içi çalışmalara çok fazla zaman bulamadık. İşte bu yüzden arkadaşlarımdan bana iki yıl daha görev vermelerini istiyorum. Kongre süreçleri seçimlerden daha hızlı yürüyor. Parti içi demokrasi açısından çok iyi çalışmalar yapılıyor. Örgütlenme çalışmalarımızın çok eksik olduğunu düşünüyorum. Üç bin üyemiz var. Mesaj attığımızda bu üyelerimizin yarısına ulaşıyorduk. Yarısına da mesaj gitmiyordu. Bu tespitimizden sonra üyelerimize ulaşmak konusunda önemli bir aşama kaydettik. Üyelerimizin bilgilerinin güncellenmesi ve üyelerimize ulaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca STK’larla ilişkilerimizi çok daha güçlendirmeliyiz.

‘Kadın ve gençlere çok önem vereceğiz’

31 Mart seçimlerinde yağmur demeden kar demeden çalışan kadın çalışma arkadaşlarımıza gelecek dönemde daha çok yer vereceğiz. Genç arkadaşlarımız da bizleri sahada hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Herkes elinden geleni sonuna kadar yaptı. Tüm arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Kongreden seçilerek çıktığımız takdirde kadın ve genç partililerimize karşı üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz.
‘Son seçimlerden üstün bir başarıyla çıktık’
Örgüt olarak verdiğimiz hukuk mücadelemiz Türkiye siyaset tarihine geçtik. Yeni bir Türkiye hikayesi yarattık. Gelecek seçimlerde bir Türkiye iktidarı hikayesi yaratmak için bir kez daha görev almak ve bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyorum. Birlikte yönetmek adına ilçe başkanlığına talibim. Eğer başaracaksak bunu hep beraber başaracağız. Her ne yapacaksak birlikte yapacağız. Bunun ilk adımını ilçe binamızın yerini yenileyerek yaptık. Şeffaf, açık, demokratik bir yarış olmasını diliyorum. Delege süreçlerinde nasıl şeffaf, katılımcı ve demokratik bir süreç yürüttüysek bundan sonra da aynı şekilde kongre sürecimizi tamamlayacağız.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183