Öne Çıkanlar kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama!

Bu haber kez okundu.

‘Hoş Geldin Boyacı’ Adlı Tiyatro Oyunu ile Kartallılar Kahkahaya Doydu
 Gökhan Yüksel’den Teşekkür

Oyunun sonunda sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, usta oyunculara Kartal heykelciği takdim ederek izleyicilere seslendi: “Değerli ustalarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi bugün onurlandırdılar. Tiyatro ve sanat hep yaşasın, biz de buna vesile olalım. Bizleri unutmasınlar diye bu güzel Kartal heykelciğini takdim etmek istiyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Kartallı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Oyunun Konusu

Walter hayatı boyunca aktör olma hayalleri kurarken para kazanmak adına boyacılığa başlamıştır. Bir gün arkadaşının yerine bir evi boyamaya gittiğinde Marcia ile karşılaşır, üzerine kapı çalınır; gelen kocası tarafından aldatılan Jane’dir. Her üçünü de sürpriz bir gün beklemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183