Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Hem kahramanlar hem de şampiyonlar

 Sporcular yüzmede takım halinde bir altın, bireysel branşlarda 2 altın ile 2 bronz, voleybol ve veteran futbolda takım halinde bronz ve masa tenisinde bir bronz madalya kazandı.
Kasım ayında başlayan Futbol, Veteran Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında düzenlenen İBB Birimleri ve Belediyeler arası spor şöleni’ne 22 İBB İştirak şirketi, 10 İlçe Belediyesi, 10 Daire Başkanlığı, 2 Genel Müdürlük ve 29 Müdürlük olmak üzere toplamda 73 farklı birim ya da kurumdan yüzlerce yarışmacı katıldı.



“GELECEK YILDA ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM”

İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak “Burada şampiyon olan İtfaiye Futbol takımımızı kutluyorum ama arkadaşlar sizlere de şunu tavsiye ediyorum. Zıplayıp havalanmak kolay ama havada durmak zordur. İşiniz zor, havada kalmanın mücadelesini verin. Hepinizi tekrar kutluyorum önümüzdeki sene bir daha görüşmek üzere diyorum” diyerek gelecek yılda da şampiyonluk beklediğini belirtti.

İstanbul’un afet ve yangınlara karşı güvende olması için 7/24 görev yapan teşkilatı göstermiş olduğu bu başarıyla bir kez da hazır olduğunu gösterdi.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183