Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Türkiye Atletizm Federasyonu nikah sarayı

Bu haber kez okundu.

‘Hedefleri iktidarı yıkmak’

 Erzurum ili, Hınıs ilçesi Ovaçevirme Köyü Eğitim-Kültür-Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği toplantıya Başkan Kadıoğlu yanı sıra Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Avukat Kadir Çakır da katıldı.Ovaçevirme Köyü Derneği'nde gerçekleşen toplantı da konuklara Erzurum’un yöresel yemekleri ikram edildi.

‘ÖNEMLİ VİRAJA GİRDİK’

İkramlar ardından konuşmasındaTürkiye gündemine değinen Başkan Kadıoğlu; “Ülke olarak önemli bir viraja girdik. Şuan ki hedefleri Türkiye iktidarını yıkmak ve güçlü ülke olarak ayağa kalkmamızı, dirilmemize engellemektir. Dış güçler bu zamana kadar hep bu ülkenin gelişmesine engel olmaya çalıştılar. Fakat milletimizin karalı duruşu ve birlik beraberliği karşısında bunu asla başaramayacaklar. 2019’da kendi otomobillerimizi üretecek ve Allah'ın izni ile inşallah her alanda güçlü bir şekilde bu virajdan çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183