Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

Gökhan Aygün TRB Gönül Birliği Dernekleri Platformu Genel Başkanlığı'nı ziyaret etti

Yerel seçimlerde sivil toplum kuruluşlarının önemi biliniyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da seçim için yapılan saha çalışmaları hızlandı.

AYGÜN: SON 5 YILI VE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİN İSTİŞARESİNİ YAPIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Aygün, bir dönem başkanlığını da yaptığı Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Platformu’nu, CHP Küçükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Trakya Rumeli Balkan Masası'yla birlikte ziyaret etti. Seçim gündemiyle yapılan toplantıda istişarelerde bulunuldu.

Aygün, “Buraya geldiğimde hem ev sahibi hem misafirim. Burada hizmetleri olan ve çalışmalara da katkı sağlayan bir arkadaşınızım. Bugün 5 yıllık meclis üyeliğimin son günlerinde yine adaylaştırıldığımız bir dönemdeyiz. Bugünkü ziyaretimizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin koordinasyonuyla kurulmuş olan Trakya Rumeli Balkan Masası’nın üyeleriyle birlikteyiz. Seçim sürecinde birlikte çalışma yürüteceğiz. Bizim için önemli bir platform. Bugünkü ziyaretimizin sebebi 5 yıl boyunca yaptığımız, bundan sonra da yapacağımız çalışmalar için istişare etmek.

Biliyorsunuz Celal Bey Kent Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sümeyra Duğan da genel koordinatörü bizim çalışmalarımızı takip ediyorlar.” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183