Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ESENYURT AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

 Turgut Özal Stadyumundaki iftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Abdulsebur Soğanlı ve gençlik kollarının yüzlerce üyesi katıldı.

Başkan Kadıoğlu; “Tüm dünyaya göstereceğiz”

Turgut Özal Stadyumunda yüzlerce genç ile birlikte iftar açan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Ortadoğu’daki kardeşlerimizi birbirine düşüren Batı düşüncelerine karşı sakın yeise kapılmayın. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılmalıyız. İslam coğrafyasına birliği ve beraberliği ulaştırmamız gerekiyor. Siz gençleri gelecekte daha büyük görevler bekliyor olacaktır. Bu milletin her daim dimdik ayakta olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz. Ramazan ayınız mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183