Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Esencan Hastanesi 2000 Çocuğu Sünnet Etti

Profesyonel kadrosu ile Özel Esencan Hastanesinde hijyenik ve konforlu ortamda uzman hekim ve dinamik ekip kadrosuyla gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda yaklaşık 2000 Esenyurtlu çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirilecek.

BOZKURT, "MİNİKLERİMİZE SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUM"

Sünnet olan minikleri ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt;

"Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz programda, yüzlerce çocuğumuzun sünnetlerini modern cerrahi yöntemlerle gerçekleştiriyoruz. Miniklerimize sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum" dedi.

ÖZKAN, "ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN"

Çocuklar ve aileleriyle tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekilen hastanenin Genel Müdürü Atakan Özkan; ‘’Özel Esencan Hastanesi olarak çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. 3 hafta sürecek etkinlikte 2000 çocuğun sünnet işlemini hastanemizde gerçekleştireceğiz. Hem çocuklarımıza hem ailelere hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.

Şölen kapsamında sünnet edilen çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli armağanlar ve ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşayıp acılarını unuttular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183