Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi kurs

Bu haber kez okundu.

Davetliler yoğun ilgi gösterdi..

Tanıtım Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa’da şubeleri bulunan Sınav Dersaneleri ile Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kurucusu Hasan Mutlu’nun ev sahipliğinde yapıldı. Düzenlenen kokteyle katılan davetlilere hitaben konuşma yapan Hasan Mutlu, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, Bayrampaşa’ya nitelikli eğitim kurumlarını kazandırmanın mutluluğunu birkez daha yaşadıklarını ifade etti.

MUTLU; DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER


Sınav Eğitim Kurumları’nın yayıncılıkta olduğu gibi kolej, okul, kurs ve etüt merkezlerinde de çıtayı hep yüksek tuttuğunu belirten Mutlu, “ Kolejimiz, kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan kurumlarıyla her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır. Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kuruluşu aşamasında bizlere her türlü desteği veren ve bir sorunumuz olduğunda hep yardıma koşup, yanımızda olan Bayrampaşa Belediye Başkanımız Atila Aydıner’e, Başkan Yardımcımız Naser Şimşek’e, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulaziz Yeniyol’a ve diğer yetkililere teşekkür ederim. Ayrıca Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kurulma aşamasında bizlere desteklerini esirgemeyen Sınav Eğitim Kurumları Kurucusu Metin Özer’e, genel
koordinatörlerimize, müdür ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Hasan Mutlu konuşması sırasında kolejle ilgili de bilgi vererek şunları söyledi:
“2 bin 400 metrekare alana kurduğumuz kolejimizde 4 ana sınıfı, 14 derslik, spor salonu, toplantı salonu, yemekhane ve eğitimcilerimizin odaları bulunuyor. Yan inşaat halinde olan binamızda 24 derslik ve diğer bölümlerimiz olacak. Bu sene ana okulu, ilkokul ve orta okul öğrencilerimize eğitim vereceğiz. Seneye inşaatımız bitince de lisemizde öğrencilerimize eğitim vermeyi sürdüreceğiz.”   



YENİYOL: SINAV KOLEJİ, BAYRAMPAŞA’DA BİR İLK


Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdulaziz Yeniyol ise yaptığı konuşmasında Bayrampaşa’nın eğitim seviyesinin İstanbul’un 39 ilçesi arasında en üst seviyelerde olduğunu belirterek, “Hasan Mutlu gibi Bayrampaşa’nın eğitimi için çaba harcayan herkesi tebrik ediyorum. Bir ilk olan Sınav Koleji’nin, Bayrampaşamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

AYDINER: SINAV KOLEJİ BAYRAMPAŞA’YA YAKIŞACAK


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise konuşında, ilçenin demografik yapısı nedeniyle farklı kültürlere sahip insanlara ev sahipliği yaptığını belirterek, birçok alanda olduğu gibi eğitimde de Bayrampaşa’nın marka olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Sınav Koleji’nin Bayrampaşa’ya yakışacağını belirten Aydıner, “Belki de talep o kadar çok fazla gelecek ki yetmeyecek ve yenileri açılacak. Marka Bayrampaşa’da marka Sınav Koleji’nin marka öğrenciler yetiştirmesini diliyorum. Hayırlı ve bereketli olsun”  dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Bayrampaşa Sınav Koleji kurucusu Hasan Mutlu, Başkan Aydıner ve davetlilere okulu gezdirerek ve yeni eğitim döneminde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. 

Kokteyle Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdulaziz Yeniyol, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, CHP Bayrampaşa Meclis Üyeleri Abdulfettah Dindar, Şenol Çelik, İsmail Sarıkeçe, Yusuf Akgün, İbrahim Kahraman, TEK Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, Bayrampaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Altıntepsi Mahallesi Muhtarı Selahattin Beyler, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Onur, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Halis Demirel, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ramazan Bayraktar, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gül, Kanatlar ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı İbrahim Çalışkan, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Sabiha Tüzünoğlu, Pirlepeliler Derneği Genel Sekreteri Murat Yeşil, Lionel Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kıdan, Akyün Kumaş’ın sahibi Serdar Uludeniz, Okul Müdüresi Özlem Erbaş, Müdür Yardımcısı Nilüfer Bora, Anaokulu Müdüresi Melek Günaydın, okul öğretmenleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183