Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

Çatalca Belediyesi Sakarya’dan kupalarla döndü

 Yedi aylık zorlu bir lig maratonunu yapılan final maçı ile sona erdi. 13 ilden 880 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Sakarya 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller Arası Karate Lig finali 16 Haziran Cuma günü, Sakarya Serdivan Sakarya Spor Salonu’nda yapıldı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Karate Federasyonu Başkanvekili Meydan Kobas ile bürokratların, sporcuların ve ailelerinin katıldığı final açılışına, yoğun programı nedeniyle katılamayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sporculara müsabakalarda başarılar diledi.


Üstün başarı gösterdiler

Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın 13 sporcusuyla katıldığı müsabakalarda daha önceki elemelerde altın kupa ligine yükselen 5 güreşçisinin 4 tanesi kupa kazanma başarısı gösterdi. Kupa finaline katılan Milli Sporcular Hasan Celal Yıldırım, Osman Burak Keleş, Furkan Gürbüz kupa alarak son 4 yılın yenilmez sporcuları oldu. Alt Grupta mücadele veren sporcularda 3 gümüş, 1 bronz madalyanın sahibi olarak üstün başarı gösterdi ve göz doldurdu.


Başkan Cem Kara’ya birincilik kupası

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın her zaman üzerinde önemle durarak spora ve sporcuya verdiği destek karşılıksız kalmadı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın gösterdiği başarılarda katkısı olan Başkan Cem Kara’ya iletilmek üzere birincilik kupası verildi.

 













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183