Öne Çıkanlar Toplantıya EHAF Genel Sekreteri Tayfun Tüfekçi hastaneler deprem tehdidi altında kurs küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece akşamları bir başka güzel

 Sanatla iç içe yaşam

 

Büyükçekmece sahili de bu alanlardan sadece biri. Büyükçekmeceli sanatçıların performanslarını özgürce sergileyebilmesi ve insanlar tarafından ilgi görmesi gece kentin çeşitli meydanlarını ve parklarını festival alanına çeviriyor.  İnsanların sanat ve sanatçılarla bütünleştiği Büyükçekmece’de halk kimseyi rahatsız etmeden akşamları açık alanda eğleniyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin başlattığı ücretsiz yazlık sinema gösteriminin ayrı bir renk kattığı Büyükçekmece’de akşamları her köşe başında bir müzik veya sanat etkinliği bulmak mümkün.

 

Barış ve dostluk içinde

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün  “Büyükçekmece mutluluk şehridir.  Yediden yetmişe herkesin mutlu olması için gece gündüz çalışıyoruz.  Barış ve dostluk içinde insanlar meydanlarda, parklarda, sahilde eğleniyor. Herkesin birbirine saygılı olduğu Büyükçekmece’de yaz akşamları birer küçük festival gibi geçiyor” dedi.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183