Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

‘’Burası Küçükçekmece, Burada Her Şey Olur’’ denmemeli
Küçükçekmece - Kemalpaşa Mahallesi Erkin Sokak İri Apartmanı kurulmak istenen Zerepşan Pide Kebap isimli fırın, binanın arkasından bir baca çıkarttı. Bacadan yükselen dumanlar kirli havaya sebep olurken, mahalleli de bu durumdan oldukça rahatsızlık duyuyor. Üstelik aynı binada bir başka lokantanın da baca çıkardığı gözlemlenirken, bu nedenle apartmanlar arasında da görüntü kirliliğine neden oluyor. Yayılan kötü kokular ise cabası. Bina sakinleri Küçükçekmece Belediyesi’ne yaptığı çağrı ile, ‘’Bu çirkin görüntülere izin verilmemesini ve özellikle yeni dönem yönetiminden sonra bu tür işletmelerin çoğaldığına’’ dikkat çektiler. Vatandaşlar belediye yönetiminin bu görüntüleri ortadan kaldırmasını ve ruhsatsız yerlere izin vermemesini istedi.




BİNANIN KİRİŞLERİ KESİLMİŞ

Öte yandan Kemalpaşa Mahallesi Halkalı Caddesi no: 113’de bulunan Tuğ Apartmanı’nın bodrum katında olan iki dükkan ve bir sığınağa ait bazı kirişlerin kesildiği gözlemlendi. Bina sahibi Hasan Tuğ’un şikayeti üzerine gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde görünen kiriş kesimlerinin, olası bir deprem anında nasıl bir sonuç doğuracağı ise bina sakinlerini tedirgin ediyor. Hasan Tuğ yaptığı açıklamada, konuyu fotoğrafları ile beraber Küçükçekmece Belediyesine bildirdiğini belirterek, ‘’Bundan sonrası belediyenin sorumluluğundadır. 1999 İstanbul Depremi’ni unutmayalım. O depremde de çöken binaların, çoğunun altındaki direkler ve kirişler kesilmişti. Olası bir depremde bizim binanın da bodrumun üstünden olan geçişin çökme ihtimalinin yüksek olduğunu ve bina çıkışının kapanacağını şimdiden görmek zorundayız’’ dedi.

KENT YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183