Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Bağımsız ve sanat filmleri Ataköy’de sinemaseverlerle buluşuyor!

 Türk sinemasına katkıda bulunmak amacıyla CGV Arthouse projesini sahiplenen CGV Mars Cinema Group, CGV Arthouse salonlarında bağımsız ve sanat filmleri gösterimlerine devam ediyor. Yoğun ilgi gören ve sevilen sanat filmleri şimdi de 04 -11 Ağustos haftası Cinemaximum A Plus salonlarında izlenebilecek. Cinemaximum A Plus salonlarında bir hafta boyunca Blue, Kedi ve Dünyada Bir Gece filmlerinin gösterimi yapılacak. Filmlerin bilet fiyatı ise tüm Arthouse salonlarında olduğu gibi 10 TL’ye temin edilebilecek.

 

CGV Mars Cinema Group, CGV Arthouse ile bağımsız ve sanat filmlerine daha geniş bir platform sunarak, sinemaseverlerin bu tarz filmlerle daha fazla buluşmasını sağlıyor. CGV Arthouse filmlerinin daha fazla perdede gösterimine katkı sağlayan CGV Mars Cinema Group, sanat filmi severlere birçok film alternatifi de sunuyor. Arthouse filmleri sürekli olarak İstanbul’da Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum City’s, Cinemaximum Budak; Ankara’da Cinemaximum Panora; İzmir’de Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gösteriliyor. 18 Ağustos’ta Eskişehir’de Cinemaximum Espark ve Antalya’da Cinemaximum Antalya Migros salonlarında CGV Arthouse salonları seyirci ile buluşuyor.

 

Mars Cinema Group Hakkında:

2016 yılında CJ Güney Kore’nin en büyük multiplex sinema zinciri bünyesine katılan Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle film izleme keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 3D, 4DX gibi ileri teknoloji film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı  salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve Mars Cinema Club ile de sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. Mars Cinema Group Türkiye genelinde 791 salonu ve 111.909 koltuk sayısı ile Türk filmseverlere hizmet sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183