Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberdesiniz GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Bağcılar'da 600 bin kişi yüzdü

  
Bağcılar Belediyesi’nin Barbaros, Kazım Karabekir, Kemal Paşa, Yüzyıl, Demirkapı ve 15 Temmuz mahallelerinde toplamaltı kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Bu havuzlarda temizlikçisinden yüzme hocasına kadar 66 personel görev yapıyor. Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun hijyenik koşullarda çalıştırılan havuzlarda aynı zamanda yüzme bilmeyenlere de uzmanlar tarafından yüzme dersi veriliyor. Havuzlardan 6-14 ile 15 yaş ve üzeri gruplar faydalanabiliyor. Her yüzme havuzunda bir can kurtaran bulunuyor.
 
CUMA GÜNLERİ KAPALI
 
Cuma günü hariç haftanın altı günü açık olan kapalı yüzme havuzlarında 09.00 ile 23.00 saatleri arası hizmet veriliyor. Okullar arasında yüzme yarışlarının da düzenlendiği havuzlarda ayrıca okul dönemlerinde öğrenciler havuzlardan ücretsiz yararlanabiliyor.
Bağcılar Belediyesi’nin havuzlarından 13 yıl içinde 600 bin kişi yararlandı.
 
YÜZMENİN FAYDASI SAYMAKLA BİTMİYOR
 
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yüzme sporunun öneminedikkatçekerek,“Eğitici ve öğretici özelliği bulunuyor. Yüzme bilmeyen çocuklarımıza uzman eğitmenlerimiz tarafından kurs veriyoruz. Yüzme aynı zamanda gelişme çağındaki çocuklarımızın da fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlıyor. Kapalı yüzme havuzlarımızda hemşehrilerimize sağlıklı ve güvenli ortamda hizmet veriyoruz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183