Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Bağcılar Belediyesi’nden iletişim eğitimi

 BAĞCILAR- Hizmet içi eğitim planı kapsamında Bağcılar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, personele yönelik iletişim semineri düzenledi. Meclis salonunda gerçekleştirilen program 2 gün sürdü. Eğitime her birimden olmak üzere toplam 150 çalışan katıldı.

YÖNETMELİĞE DAİR BİLGİLENDİRME

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Bayram Baş, resmi yazışma kuralları, yazışmaların teknik özellikleri ve yönetmeliğin içeriği hakkında bilgiler sundu. İletişim uzmanı Julide Sönmez ise personelin hem kendi arasındaki hem de vatandaşlarla olan iletişimi, personelin kendini geliştirmesi, hizmetin daha kaliteli ve verimli hale getirilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.Yetkililer, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını 2018 yılında da başarıyı daha ileriye taşımak için gerekli eğitimlerin de verildiğini belirtti.

Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183