Öne Çıkanlar Son dakika FLAŞ HABER Önder Küçük belediye Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç

Bu haber kez okundu.

Atmaca Vadisi Artık Yemyeşil

 Beylikdüzü Belediyesi, Ulusal Caddesi ile Zarif Sokak arasında yer alan Atmaca Deresi Vadisi’nde yaptığı çevre düzenlemeleriyle vadiyi, yepyeni bir çehreye kavuşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla 3 bin 600 m² alana toprak tesviyesi yapılan vadide, çim serilmesi ve 90 adet yetişkin ağaç dikiminin ardından otomatik sulama sistemleri oluşturuldu. Aydınlatma direği dikimi ve travers döşemelerinin de tamamlandığı alanda, yürüyüş yolları oluşturularak vatandaşlara nefes alabilecekleri bir alan kazandırıldı.



VATANDAŞLAR MEMNUN

Doğa, çevre ve kent hassasiyetini ön plana çıkaran projeleriyle dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi’nin Atmaca Deresi Vadisi’nde yaptığı çalışmalarla Gürpınar Mahallesi’ne güzel bir yürüyüş alanı kazandırmasından bölgede oturan vatandaşlar da memnun. Spor alanları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, piknik alanları gibi fonksiyonların da tamamlanmasıyla Atmaca Deresi Vadisi, sahilden merkeze kadar yürünebilecek bir ortam sunma fırsatının yanında, bisiklet ya da araç ile erişilebilir hale de gelecek. Düzenlenmiş hali ile Atmaca Deresi, tüm vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı olacak.

Kent YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183