Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

ALTI YILDIR DAVA AÇACAK MAHKEME BULAMIYOR

2013’de arkadaşı Kerim Gündoğdu ile birlikte Bayrampaşa’da özel bir sağlık kuruluşuna para vererek finansal ortak olan Atilla Yüzgen, dolandırıldığını anladığı günden bu yana altı yıldır hakkını aramak için dava açacak mahkeme bulamıyor. Bugünkü değeri Yedi-Sekiz Milyon Lira civarında olan ABD Doları yatırım yaparak şirket hissedarı olan Atilla Yüzgen ve Kerim Gündoğdu 2013 de başlayan ancak 2016 ya gelindiğinde hala hisselerini alamadıkları için dolandırıldıklarına kanaat getirerek dava açmaya karar vermişler.

YÜZLERCE BELGEYLE GELDİ

Celal Karaali’nin “2016 yılında yaşadığınız bir sorundan dolayı altı yıldır bir hukuk mücadelesi verdiğinizi ve dava açtıramadığınızı söylüyorsunuz. Olay nasıl gelişti, neden dava açamıyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Atila Yüzgen, belgelerini ortaya koyarak anlatmaya başladı.

 Dolandırıldığımızı Anladım

Ben ve Kerim Gündoğdu Evrim Tıp MerkeziNe para yatırarak finansal ortak olduk. Bize söylenen yatırım yaptığımız alanın sağlık alanı olması ve bizim sağlık personeli olmamamız nedeniyle resmiyette kayıtlarımızın olmayacağı şeklindeydi. Halen değiştirilmesi gereken bir yasanın gündemde olduğu ve yasanın yürürlüğe girmesinden sonra bizlerin de resmi ortaklık statüsüne geçirileceğimiz söylendi. Sanırım durumu daha da inandırıcı kılmak için şirket ortakları bize şirketimizin şu kadar hissesine sahiptir yazan bir sözleşme imzalattı. Aradan bir yıl geçti kar payı dağıtımı yapılıyor ancak bize verilmiyor. O ana kadar hissedarı olduğunu düşündüğümüz Tıp Merkezi tarafından dolandırıldığımızı anladım. Hakkımızı hukuksal yollardan aramaya başladım. Altı yıllık bir sürede de hakkımızı arayacağımız davamızı açacağımız bir mahkeme bulamadım. Bu süreçte mahkemeye delil olarak sunabileceğim belgeleri toplamaya çalıştım. Yaptığım inceleme ve araştırmalarda akıllara ziyan belgelerle karşılaştım. Tıp Merkezi yalnızca bizi dolandırmakla kalmamış devletin resmi kurumlarını da dolandırmış.

Değerli okurlarımız Atila Yüzgen ile yaptığımız röportajın çok uzun olması sebebiyle üç bölüm halinde yayınlayacağız. Bir sonraki sayımız da SGK nasıl dolandırılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı nasıl kandırılır? Tüm Soruların cevaplarını bulacaksınız.

KENT YAŞAM GAZETESİ / HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183