Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

4 BİN 300 ÖĞRENCİYE HİZMET VERİLİYOR

 Öğrencilerin yaz aylarını verimli geçirebilmeleri için büyük bir fırsat sunan Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın sonuna yaklaşılıyor. 4 Temmuz’da başlayan dersler 25 Ağustos’ta sona erecek.  Basketbol, voleybol, yüzme, satranç, jimnastik, futbol, taekwando, okçuluk, tenis, yelken, rüzgar sörfü, binicilik  ve aikido olmak üzere 13 branşta 70 eğitmenle devam eden derslere toplam 4 bin 300 öğrenci katılıyor. Dezavantajlı gruptaki çocuklar için de sekiz ayrı branşta sınıf açan Spor İşleri Müdürlüğü, 200 engelli çocuğun hizmet almasını sağlıyor. Dersler, Beylicium AVM, Kavaklı Kurs Merkezi,Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanındaki Beylikdüzü Yüzme Kulübü’ne tahsis edilen yarı olimpik havuzu, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ve ilçenin çeşitli merkezleri ile belirlenen sitelerin spor sahalarında gerçekleşiyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da zaman zaman eğitimlerin verildiği merkezleri ziyaret ederek, öğrenci ve ebeveynlerin taleplerini dinliyor, onların memnuniyetlerini ölçüyor.  İmamoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yıl spor okullarımızda branşlarımızı 26 ayrı noktaya taşıyarak, hemen hemen her mahallemizde çocuklarımıza spor imkanı sunduk, uzak noktalara ise servis imkanı sunuyoruz. Engelli çocuklarımızaiki servis aracımız ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183