Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

2017’DE BEYLİKDÜZÜ’NE 43 YENİ YOL AÇILDI

 Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2017 yılında tam 43 yeni yol açtı. Diğer bir ifade ile yol uzunluğu 10 mahallede toplam 6 bin 5 metreyi buldu. Adnan Kahveci Mahallesi’nde 6 sokağa 720 metre, Dereağzı Mahallesi’nde 11 sokağa 1775 metre, Kavaklı Mahallesi’nde16 sokağa 2 bin 645 metre uzunluğunda yeni yol açılmış oldu.

 Gerek yaya ulaşımı gerekse araç trafiği açısından daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunan Müdürlük, yeni açılan ve bozuk olan yollar dahil 35 bin ton asfalt serdi. Asfalt kaplama çalışmalarına hızla devam eden ekip, yılsonuna kadar 70 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyor.

Yeni açılan, asfaltlanan ve mevcut yollara da  18 km’lik yol çizgi çalışması ile düşey ve yatay trafik işaretleri yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183