Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Türk Eğitim Vakfı İle Kartallı Muhtarlar Buluştu

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmaya Türk Eğitim Vakfı yöneticileri ile Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam, Muhtarlar Müdürü Banu Kocadağ ve Kartallı 20 muhtar katılım sağladı.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada Türk Eğitim Vakfı Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkiler Müdürü Seda Ekincioğlu Oral bir sunum gerçekleştirdi. Barkovizyon eşliğinde yapılan sunumda, muhtarlara TEV’in vizyonu, misyonu, kuruluş aşaması ve faaliyetleri konusunda detaylı bilgiler verildi. Vakfın yaptığı yurtlar, bağışlanan okullar, burs olanakları tek tek paylaşılırken; muhtarlarla iş birliği yapılarak hem ihtiyaç sahibi gençlerin belirlenmesi hem de burs verebilecek kişilere ulaşılmasının hedeflendiği anlatıldı.

Başkan Yüksel’e Teşekkür Ziyareti

Meclis salonunda gerçekleştirilen sunumun ardından Türk Eğitim Vakfı yöneticileri Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.

TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ve Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkiler Müdürü Seda Ekincioğlu Oral tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yüksel’e vakıf ile ilgili bilgilendirici kitap ve broşürler takdim edildi.

Takdimin ardından TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, bu anlamlı buluşmayı sağladığı için Kartal Belediyesi’ne ve katılım sağlayan Kartallı muhtarlara teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de eğitim alanındaki çalışmaları ve gençlere olan destekleri için TEV yönetimini tebrik etti.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Nedir?

Türk Eğitim Vakfı 1967 yılında merhum Vehbi Koç’un önderliğinde 200’ü aşkın iş insanının bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Vakfın amacı okumak isteyen gençlere destek olarak, vasıflı insan gücüyle ülkenin kalkındırılması ve ülke genelinde eğitim seferberliği başlatmaktır. 55. yılını geride bırakan TEV bugün bağışçılarla öğrencileri buluşturarak binlerce gencin okumasına yardımcı olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183