Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

STAJINI TAMAMLAYAN AV. SEDA NUR ÇİFLİK RUHSATINI ALDI

Iğdır Barosunda Avukatlık Stajını tamamlayan Av. Seda Nur Çiflik Yönetim Kurulu ve Avukatların huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı. 

       

     Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü'nde  İnşaat Mühendisi olarak çalışan Ertuğrul Çiflik ve Belgin Çiflik’in  kızı  ve Eğitimi yazar gazeteci Serdar Ünsal’ın yegeni olan Stajyer Avukat Seda Nur Çiflik, Avukatlık Ruhsatını Aldı. Baroda Düzenlenen Törenle Ruhsatını Alan Av. Seda Nur Çiflik 'e Cübbesi baro başkanı Serkan Alakan giydirdi. Ve ruhsatını verdi.

              Iğdır Baro Başkanı Av. Serkan Alakan "Avukatlık Stajını tamamlayan Av. Av. Seda Nur Çiflik Yönetim Kurulu ve Avukatlarımızın huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı. Meslektaşımız Avukat Av. Seda Nur Çiflik’i kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz.Baromuzun en genç avukatıdır.Kendisini en iyi şekilde yetiştirmiştir.Baromuzu da il dışında en iyi şekilde temsil ederek birinci olmamızı sağlamıştır.Gönlümüz avukat olarak çalışmasıdır. Fakat o ilada hakim savcı olmak istiyor. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.



                    Av. Seda Nur Çiflik ‘de “02.09.2022 tarihi itibariyle Avukatlık Ruhsatnamemi almış bulunmaktayım.Bu töreni organize eden baro başkanımız Av.Serkan Alakan’a,satajerilk süresince destek veren arkadaşlarıma  teşekkür ederim.Her zaman maddi ve manevi yanımda olan en büyük destekçim olan bugünlere gelmemde emekleri olan canım annem ve canım babama abim Dr.Mehmet Çiflik’e ne kadar teşekkür etsem azdır.Törenimde yanımda olamasalar da desteklerini hep hissettiğim ablam Uzman doktor Aslı Bolluk ve eşi Volkan Bolluk’a teşekkür ederim.Stajımı yanında tamamladığım ofisinin kapılarını bana açan güzel insan başkanımız Av.Serkan Alakan başta olmak üzere bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlandığım bütün avukatlara  ilgileri için teşekkür ederim.Bu özel günümde törene iştirak ederek beni yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183